Ta deg en boost uke

-innlegget inneholder reklame for egne merkevarer-

-OG GI KROPPEN PÅFYLL AV GODE TING!

Det er mandag, en perfekt dag for å starte en boost uke! Har du lest boken min PIHL I HJERTET vet du hva jeg snakker om. Det handler om å sette av en uke til å bare være god mot deg selv og kroppen din! Bestem deg for at denne uken skal du kun fylle kroppen med ting den trenger. Hva det er må du finne ut av selv, men sørg for å få i deg mat som er fargerik og  som er full av grønnsaker. Kanskje du kan kutte ned på kaffen og drikke litt mer grønn te denne uken. Kanskje du kan legge deg litt tidligere. Kanskje du kan legge bort telefonen og jobbe litt mindre?

Tenk at det på alle måter skal være en vær-snill-mot-deg-selv-og-kom-ovenpå- uke. Får du det til, kjenner du kanskje effekten av innsatsen du har lagt ned, også er det lettere å få til en sånn uke igjen. Trenger du inspo til deilige «boost» oppskrifter finner du de i boken min, eller i Nourish arkivet vårt her.