Hello Monday Hello new week

LISTENE SOM FÅR MEG TIL Å HOLDE ORDEN PÅ UKENE

Hver mandags starter med mandagsmøter hvor jeg planlegger den nye uken som ligger foran meg. Og for meg som har mange prosjekter å holde i er jeg avhengig av ett system som gir meg en god oversikt over hva som skjer og hva som skal gjøres hver dag. Møter etc har jeg i kalenderen min på telefonen, men praktiske to do ting liker jeg å skrive ned for hånd og det er der min «Weekly Planner Kalender» er min største venn!

Det er en blokk med ark som er delt opp i praktiske kolonner for hver dag i uken slik at jeg kan skrive inn hva jeg skal gjøre dag for dag. Jeg har funnet to «Weekly Planner» jeg liker. Den ene fant jeg på Granit, og den andre på flyplassen i Trondheim, men den kommer fra Arne Jacobsen så den tipper jeg man får tak i flere steder.

Superpraktisk og helt genialt! Jeg har den alltid liggende ved siden av pc’en min slik at jeg kan stryke ut dagens gjøremål etterhvert som de blir gjort. -Og den fine vesken er en ny skatt fra Cala & Jade som jeg simpelthen elsker!