CHEERS TO THE WEEKEND

HELLO MISS FRESH, FRESH AND FRESH 

Fredag igjen og vi deler en ny NOLO drink med dere, denne gangen prøvde jeg meg på en klassisk mojito uten alkohol og det funka som bare det skal jeg fortelle deg. Mojito er noe av det beste jeg kan få servert, elsker smaken av mynte og lime! Om du også er glad i mojito bør du prøve den minst like gode søsteren Nojito.

THIS IS WHAT YOU NEED:
Pr drink

1 Lime
1 ss Lønnesirup
en liten neve med Mynteblader
Club Soda for å toppe drinken

Bruk en morter eller noe annet du kan kvise lime saft og mynteblader med. Når mynte og lime blandingen er klar putter du det i glass sammen med  1 ss lønnesirup, rør godt om. En god Mojito har masse knuste isbiter, putt masse is i glasset og topp det hele med Club Soda. Pynt gjerne med litt ekstra lime og mynteblader, da blir det ekstra fint.

Lover at dette kommer til å bli en ny favoritt. Og du, smak deg gjerne til litt selv også.

Skål og god helg da fine folk!