Gua sha – what’s the fuzz?

IT’S LIKE GYM FOR YOUR FACE

Du har kanskje fått med deg Gua Sha trenden? Gua Sha er egentlig ikke en ny dille, men en over 2000 år gammel kinesisk behandlingsform. Man bruker forskjellige Gua Sha stener som man skraper huden med, for å skape bedre sirkulasjon. Gua Sha har på mange måter de samme fordelene som massasje, ved økt sirkulasjon kan man få en oppstrammende effekt, det kan virke utrensende og man får løst opp blokkeringer og knuter i huden. Som med mange andre ting innen kinesisk medisin og tradisjoner – så handler det om flow!

Gua Sha kan brukes både i ansiktet og på kroppen. Det sies at Gua Sha i ansiktet kan virke oppstrammende og gi mer glød, og også virke positivt på urenheter. Når man bruker Gua Sha metoden på kroppen så setter man i gang blodsirkulasjonen og man kan oppleve fordeler som strammere hud, færre cellulitter og en god effekt på knuter og såre muskler.

Synes du Gua Sha høres spennende ut? Da anbefaler vi deg å følge britta_beauty på instagram – hun har i Harpers Bazaar blitt omtalt som selve «Queen of Holistic Skincare». Hun har en rekke fine videosnutter som viser deg ulike teknikker og deler masse gode tips når det kommer til Gua Sha.