My wishes for March

PLUTSELIG VAR MARS HER

Med ett var denne første vårmåneden her. Og det kjenner jeg at føles veldig godt. Det er mye lysere ute, fuglene kvitrer, det drypper fra tak og man kan ane at våren er på vei. Mens vi venter på våren så fyller jeg hjemmet med vårlige blomster – og akkurat nå er det Italiensk Genista som er favoritten. Den lukter fantastisk godt, så rent og friskt. Også er de helt nydelige. En venninne av meg beskrev de slik «det er som vår i New York», jeg er helt enig.

Hvert år, når våren begynner så smått å friste med sine første vårtegn, så kjenner jeg alltid på litt ekstra optimisme. Alt blir litt lettere. Så i mars skal jeg bruke denne optimismen til å jobbe med noen nye gode vaner.

–  Endelig kan man se litt bar asfalt! Og da kommer løpelysten igjen, jeg skal knyte på meg løpeskoene og ta meg mange gode løpeturer i den friske lufta denne måneden.

– Den bare asfalten betyr også at det endelig er sneakersvær. Og nye sneakers står på ønskelista. Øverst på lista står disse sneakersene akkurat nå.

Jeg skal titte etter noen nye solbriller, for nå begynner solbrillesesongen igjen. Nye shades og ei sol som man kan kjenne varme, det er vår! (Og du, husk den solkremen!)

– Hjemmet skal fylles av fine vårblomster og jeg skal så smått begynne å forberede litt til masse utetid på en grønn, fresh balkong. Kanskje sette noen stiklinger og se de vokse frem denne våren.

–  Også skal jeg snike inn en liten yogaøkt nå og da. Få ting gjør så godt som yoga.

En ting er i hvertfall sikkert – mars du skal bli fin!