Mine beste get well tips

MINE ALLER BESTE TIPS FOR Å TA KNEKKEN PÅ FORKJØLELSEN

Nesten alle jeg kjenner er eller har vært syke den siste tiden. Og spør du meg så er det ingenting som er mer kjedelig enn å ikke føle seg helt i form så jeg tenkte jeg skulle samle alle mine beste «Get Well Tips.» Så dersom du ikke føler deg helt i slaget så kan kanskje noen av disse tipsene få deg til å føle deg bedre?

Mitt aller beste tips er å nære kroppen med mat som har masse vitaminer og næring i seg og som er lett å fordøye slik at kroppen ikke trenger å bruke ekstra energi på det! Jeg vet at ikke appetitten alltid er på topp når man er syk, men prøv å ha fokus på at det du får i deg gir kroppen din noe godt. Kanskje du finner noen deilige juice eller smoothie oppskrifter her du kan like? Også ikke glem masse hvile da, er du syk trenger kroppen ro til å kunne jobbe med å få deg frisk igjen..

-Oregano olje. Jeg har alltid en liten flaske i hus og tar den frem hver gang jeg kjenner at det begynner å ruske litt halsen og jeg føler meg litt slapp. Den sies å skulle være bra mot virus infeksjoner. Og du, dette er STERKE saker. 1-2 dråper på en spiseskje med litt olivenolje rett ned.

– Ingefær shoot, hjemmelaget hostesaft og varm sitron og ingefær med manuka honning gjør godt for sår hals og frossen kropp.

-Varme bad. Det er kanksje ikke tingen dersom du har feber, men selv liker jeg å tappe meg ett bad med masse deilige oljer, epsom salt og noen dråper med eucalyptus og rosmarin. Gir varme i kroppen og åpner opp luftveiene.

-Varmeflaske. Jeg elsker å fylle en god gammeldags varmeflaske og putte i sengen eller over brystet når jeg legger meg. Og drypp noen dråper med eucalyptus olje på puten din så åpner du opp luftveiene.

Vann! Ikke glem å drikk masse væske og vann når du er syk. Kroppen blir fort dehydrert når du har feber.

Hvitløk. Vet at mange sverger til rå hvitløk blandet med raw honning, men det har jeg ikke testet selv enda.

Håper noe av dette kan hjelpe de av dere som ligger rett ut med the flu! Og har noen andre supertips på lur så del de gjerne!