TOPP FEM PÅ HYLLA

-innlegget inneholder reklame for egne merkevarer-

FEM PRODUKTER MAN ALLTID TRENGER

Det er noen skjønnhetsprodukter man alltid må ha på badet og her er noen av mine favoritter. En god parfyme er ett must og hver gang jeg har på meg Santal 33 får jeg komplementer på at jeg lukter så godt! (Noe som er veldig hyggelig.)
En god ansiktsrens er forbruksvare. Selv har jeg brukt min egen Skin Camilla Pihl Cleansing Foam siden jeg lanserte den. Den er drøy og gjør huden min godt! Maskara, jeg har en favoritt jeg har sverget til i flere år og som jeg ikke får meg til å bytte ut. Max Factor False Lash Effect er min yndling.

En ansiktsmist er noe jeg liker å ha i vesken for en liten «pick me up» i løpet av dagen og for er det ingen som slår Caudalie Eau de Beaute. Også tørrsjampo da. Skjønner virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten. Min favoritt er selvsagt fra min egen serie. Den lukter skikkelig godt og er en redning på bad hairdays.