Go away redness

EN LITEN HEMMELIGHET I SMINKEPUNGEN

Denne lille tuben her er ganske så genial. Den er blitt min nye favoritt mot rødlige partier i huden, slik som rundt ved nesevingene og lignende. Det er en ganske kjent sak at fargekorrigerende kremer med grønnfarge er fine når man vil nøytralisere rødhet i huden, men det er ikke så lett å finne gode. De er ofte tykke og concealer-aktige, og jeg synes ofte sluttresultatet er mer Shrek-aktig enn flatterende. Ikke så kult med andre ord.

Men denne, den har raskt blitt en favoritt! Den er superlett i konsistensen og dermed lett å fordele jevnt. De grønne pigmentene er innkapslet, så med en gang du begynner å påføre den så endrer den seg og minner plutselig mer om en typisk CC-krem. Den demper rødhet og etterlater huden jevnere og finere, og resultatet er langt mer naturlig enn andre fargekorrigerende kremer jeg har testet.