ESSENTIAL OIL OF THE WEEK

EN LITEN FLAKSE MED FANTASTISKE DRÅPER 

Vi har skrevet om Lavendel og Eucalyptus tidligere, nå er Frankincens neste eteriske olje ut. Denne oljen, i likhet med de andre har en mye historie bak seg. Ordet frankincense kommer fra begrepet «franc encens», som betyr kvalitet røkelse på gammel fransk. Den refereres også til som den aller beste eteriske oljen – så skal du til innkjøp av én olje, er kanskje dette den du skal ha. Dette er en veldig allsidig olje som kan virke beroligende, oppløftende, er antiseptisk og desinfiserende. Det sies også at den har en anti-rynkeeffekt.

Frankincense kan brukes på mange forskjellige måter og er spesielt god i varme bad, noen dråper i ansiktsdamp eller i en luft diffuser.

Ønsker du å lære mer om Frankinces kan du ta en kikk her.