De fineste neglene just nu

OPPSKRIFTEN PÅ DEN PERFEKT MANIKYREN

Jeg er nok over gjennomsnittet opptatt av ha fine negler og liker å ha velstelte hender. Og akkurat nå er jeg inne i en naturlig periode. Jeg vil ikke at de skal være lange også vil jeg at de skal ha den perfekte duse rosatonen. Og oppskriften på hvordan jeg får det tenker jeg å dele med dere nå. Hemmeligheten er nemlig å gå til innkjøp av en matt overlakk!

Jeg bruker 2-3 lag  med Essie Sugar Daddy eller Mademoiselle og legger en matt overlakk fra Kur over. Resultatet blir flawless nails og det ser ut som som man har vært på en fancy neglsalong og fått stelt de.

Jeg har alltid tenkt at en blank overlakk var tingen for fine velstelte negler, men nå kjenner jeg at matt overlakk på lyse negler er noe jeg aldri kommer til å slutte med!