Perfectly retouched

IF I HAD TO CHOOSE ONE FAVORITE

Hvis jeg absolutt måtte velge meg ut en favoritt i sminkepungen, så hadde det blitt denne. Jeg oppdaget den først for et par-tre år siden, og siden den gang har den vært en stayer i sminkepungen. RMS Beauty sin «Un» Cover-Up.

Det er en slags blanding av concealer og foundation, ulikt alt annet jeg har testet. Den er veldig lett i konsistensen, men dekker samtidig akkurat det den skal. Og resultatet er fresht og naturlig. Jeg pleier ofte å omtale denne som mitt lille retouch tool, for det er akkurat det den føles som. Jeg påfører litt av denne ved nesevingene, litt på mørke ringer under øynene og ellers på små ujevnheter – og vips så ser man straks litt freshere og sunnere ut! LOVE IT!

Jeg har den i fargetone 22, det er visstnok bestselgeren deres som passer godt til både lyse- og medium hudtoner.