Your daily feel good tips

FRODIGE FRØKEN FLOOD BLOMSTER

På Sofies Plass på Bislett så finner man en liten skatt av en blomsterbutikk. Frøken Flood Blomster er en bitteliten blomsterbutikk som bugner av grønne og blomstrende fristelser. Den består bare av to små rom, men de er fylt opp med vakre blomster, freshe planter og litt interiør.

Noe av det fineste i hele lokalet er den gamle vindeltrappen de har stående i et hjørne. Vi skulle ønske vi kunne tatt med oss den hjem!

Blant alle de frodige plantene så finner man også mange fine krukker og vaser, nydelige lys og en og annen interiørting.

Og stemningen er alltid så god! Med en gang man kommer inn døren så kjenner man nesten at pulsen senker seg og at tiden står litt stille. En deilig liten pause fra bylivet utenfor vinduene.

Jentene som jobber der er alltid så blide og hyggelige! Og man blir alltid litt inspirert av alle de fine måtene de viser frem blomstene sine på, man kan snappe opp små fine tips til fine ting man også kan gjøre hjemme. Slik som disse nydelige blomsterbuntene på vegg.

En annen ting som alltid er gøy med slike små uavhengige butikker, er utvalget man kan finne der – man finner ofte litt mer gøyale blomster og spennende planter som man ikke ser så mange andre steder. Vil du titte innom Frøken Flood Blomster, så finner du de på Sofies Plass 3 på Bislett.