En enkel og digg lunsj

IT’S CALLED A SCRAMBLED CHICKPEA SCRAMBLE BOWL

Jeg har en ny favorittrett som er enkel å lage og som smaker helt himmelsk. Og som er like god til frokost, som til lunsj. Scrambled chickpeas, eller moste kikerter om du vil med masse deilige grønnsaker og krydder.

Du trenger:
2 pakker kikerter
1 løk
1/2 dl vann
Avokado
En neve spinat
Cherrytomater
Ett fedd hvitløk

Chiliflak
Pepper
Salt
Nutritional yeast/næringsgjær ( kan sløyfes, men gir retten en superdigg smak)
Løkpulver
Fersk Persille

Varm opp en stekepanne med olje og stek løken til den har blitt blank. Tilsett kikerter og la det putre litt sammen med løken. Tilsett vann og krydder og mos kikertene med en gaffel. La det putre litt i pannen til krydder og smakene har satt seg godt i blandingen. Tilsett cherrytomater i små biter og la det putre litt til.

Legg spinat i en bolle og legg kikertene over. Topp det hele med avokado og litt ferske urter som persille og nyt!!