NEW MAKEUP VIDEO

MY EVERYDAY GO TO WORK SUNKISSED LOOK

Jeg har fått så mange spørsmål fra dere om jeg ikke kan vise hvordan jeg sminker meg til hverdags, og det er klart jeg kan det! Her kommer en video på hvordan jeg sminker meg til litt hverdags glow ++, litt sånn jeg ser ut når jeg vil være litt ekstra fin på møter uten at det blir alt for mye! Og sorry hvis videoen ble litt lang, jeg deler så godt jeg kan mine beste tips og råd!

Og produktliste finner du her:

Hud: Chanel CC Cream 30 beige og concealer fra Iredale Mineral Cosmetics i farge enlighten 1.
Bryn: Anatastacia Dipbrow pomade i soft brown. Tarte Busy gal Brows i fargen taupe.
Blush og highlighter: Bare  Minerals Invisible bronze i fargen Medium. Dior Backstage Glow face Palette i fargen 001 Universal.
Øyne.: Iredal Mineral Cosmetic eyeshadow i fargen Rose Gold.  Max Factor false lash effect maskara.
Lips: Skin camilal Pihl lipbalm. Dior Backstage lip palette