Beste starten på uken

STORE SMIL OG MASSE DIGG KREATIV ENERGI

Jeg har mer eller mindre smilt fra jeg stod opp på mandag til jeg la hodet på puten i går kveld! Jeg har hatt to fantastiske dager med 2 fotoshooter og en gjeng med fantastiske mennesker rundt meg! Masse kreative sjeler med smittende positiv energi! Jeg burde egentlig være sliten etter heftige dager som dette, men jeg bobler over av energi kjenner jeg!

Jeg har så fantastisk mye gøy som skjer i tiden fremover og jeg kjenner at jeg holder på å sprekke av stolthet og sliter litt med å ikke kunne dele mer med dere.

Shooten i går var helt magisk og jeg gleder meg til å kunne dele!

Vet det er litt kjedelig med «hemmelige prosjekter», men tenker at det er bedre å kunne dele bittelitt med innlegg som dette. Små sneakpeeks som dette, istedenfor ingen updates.

Takknemlig for alle de fine menneskene jeg har rundt meg!  Dere er helt nydelige! <3