Make yourself a inspo wall

MIN FAVORITTVEGG AKKURAT NÅ 

Jeg liker å holde det «enkelt» i interiøret hjemme og liker samtidig løsninger som gjør at jeg kan endre ting akkurat når jeg ønsker. Fotografi har vært en lidenskap i mange, mange år og jeg elsker fine moteserier i magasiner. I likhet med å la magasiner med fine sider stå fremme syntes jeg det kan være fint å klippe ut noen favoritter å henge de opp på veggen.

Bilder som gir meg energi, stiler som inspirerer meg og fine sitater – det kan være alt mulig som er fint! Jeg har hengt de opp med heftemasse (lærertyggis), som gjør at jeg enkelt kan bytte ut bilder og henge opp flere uten at det blir merker eller hull i veggen. Ganske så genialt.

Dette er kun starten på et prosjekt som skal få lov til å utvikle seg over tid. Og nettopp det er skikkelig fint – mitt eget lille kunstprosjekt på veggen.