Snapshoots fra København

-innlegget inneholder reklame for egne merkevarer-

KØBENHAVN ER ALLTID FINT!

Dagene ruller avgårde i turbofart om dagen og jeg har ikke rukket å oppdatere noe særlig fra København og moteuken. Nå var ikke jeg i København for å gå på visninger, men for å være på messe med det nye klesmerket mitt CAMILLA PIHL! (Må klype meg selv i armen hver gang jeg sier det!)

Men, en visning var jeg på . De flinke partnerene mine i Holzweiler sin visning.  Kolleksjonen het Log On, Log Off og alle som kom for å se måtte legge vekk telefonen for å være helt tilstede under hele showet! Veldig fint og unikt i disse dager!

Og ja da, rett på telefonen igjen etter visning. Det kommer forresten en Vlog fra København i løpet av uken. Ligger litt etter på alle filmene jeg har lovet dere, men de er rett rundt hjørnet. Jeg lover!