MANDAG OG KAMPANJEBILDER

-innlegget inneholder reklame for egne merkevarer

EN TIDLIG MANDAG MORGEN OG FOTOSHOOT

En rimelig trøtt Camilla som startet dagen i fotostudio i dag! Vekkerklokken min stod på 05.15 ! Noen ganger blir jeg mega stresset for å forsove meg så jeg våknet klokken 03.00 i natt, lysvåken og fikk ikke sove igjen! Men fine mennesker og gøye bilder gjorde mandagen helt magisk! I mars lanserer jeg noen helt nye fantastiske farger i garnet mitt og i den forbindelse kommer det masse deilige strikkeoppskrifter også! Og bildene av de fine nye genserene tok vi i dag! Er du strikkeglad er det bare å glede seg. Fargene er helt fantastiske! <3

I morgen er det ny shoot og denne gangen kan jeg desverre ikke røpe hva jeg tar bilder for riktig enda, men en ting kan jeg si, og det er at jeg gleder meg stort!!!