Granola med røde linser

EN LITT ANNERLEDES GRANOLA

Så god at du kan spise den til dessert! Jeg lover deg, denne tar litt tid å lage – men den er så absolutt verdt det! Den er litt annerledes enn vanlig granola, litt saftigere men fortsatt med krønsj. Med smaker som kokos, kanel, ingefær og linser så blir resultatet en søt, krydret og lun granola. En skikkelig koserett!

Oppskriften fant jeg inne på siden til Food Pharmacy. Jeg tok utgangspunktet i deres oppskrift, men tilpasset den litt etter hva jeg hadde i skapene og hva jeg selv er glad i. Hvis det var en ingrediens jeg ikke hadde, så tok jeg bare litt mer av en annen. Så lenge blandingsforholdene mellom vått og tørt er det samme, så er det bare å tilpasse litt etter egen smak. Husk at linsene og bokhveten må bløtlegges, så det tar litt tid med forberedelsene.

Siden jeg hverken hadde gojibær eller granateple i skapene akkurat nå, så ble det tørket bringebær. Server gjerne müslien med din favorittmelk eller med en frisk yoghurt – jeg valgte kokosyoghurt for det er jeg skikkelig glad i!