En liten sniktitt på Camilla PIhl

-innlegget inneholder reklame for egne merkevarer-

PÅ MESSE I KØBENHAVN MED KLESMERKET MITT

Jeg har aldri vært mer stolt enn da jeg så standen med mitt eget klesmerke for første gang under moteuken i København for noen dager siden. Så stolt og overveldet ble jeg at det kom noen gledestårer. Jeg og designteamet mitt har jobbet med merket mitt  i lang tid, og det å kunne vise frem høst og vinterkolleksjonen til innkjøpere under moteuken i København ble for meg ett veldig stort og stolt øyeblikk!

Vi ville at CAMILLA PIHL  standen  skulle ha samme stemning og vibb som kontoret mitt i Oslo så da gjenskapte vi rett og slett kontoret mitt i København!

Jeg har smilt fra øre til øre alle dagene i København og takker alle som har vært innom og for alle fantastiske tilbakemeldinger. Det er ikke lenge igjen til den alle første kolleksjonen slippes og jeg er så spent og stolt at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg!