In my makeup bag

A REALLY BEAUTIFUL BRONZER

Jeg er skikkelig fan av multi-use produkter – produkter man kan bruke på flere ulike måter. Og denne Kjær Weis bronzeren er et godt eksempel på det! «Dazzling» Bronzer er en tykk, kremet bronzer som kan brukes både som klassisk bronzer og som konturkrem. Den er litt seig i konsistensen, så den må jobbes litt med, og gjerne varmes litt opp mellom fingrene – men resultatet er verdt det. Her snakker vi den perfekte feriegløden! Siden den er litt tykkere i konsistensen så føler jeg også at den sitter bedre enn en del andre kremprodukter, som har en tendens til å skli av huden etter ganske kort tid.

Jeg bruker den på tre ulike måter:

  1. Som en klassisk bronzer. Da bruker jeg gjerne en litt tett, kort børste og tapper den forsiktig på, før jeg går over og blender godt. Da bruker jeg den gjerne langs kinnbein, langs hårfestet i pannen og litt ned i tinningene.
  2. Den er superfresh som øyeskygge! Da liker jeg best å bruke fingertuppene, jeg varmer den forsiktig opp mellom fingertuppene før jeg påfører den.
  3. Og sist men ikke minst – et tynt lag på leppene som en leppebalm. Det gir en diskret, fresh farge.

Og en fin liten detalj – når du har brukt opp bronzeren så får du kjøpt refill slik at du beholder den fine boksen og fyller den opp igjen. Love it!