Get well soon

LITT PJUSK? VI DELER VÅRE BESTE TIPS

Dersom du ikke føler deg topp, hoster og harker er det nok på tide å prøve å ta det litt med ro. Det er jo ikke så rart at vi blir syke i starten av det nye året. Etter en desembermåned med mye kos, men også en god dose stress. Jula midt i mellom som får oss til å senke skuldrene. Og litt etterlengtet fri er jo muligens den beste oppskriften på nettopp å bli syk. Vi tenkte derfor å dele våre beste tips til hvordan du kan bli raskere frisk.

VÆR SÅ GOD:

1. HVILE! Det er lite kroppen trenger mer enn hvile og søvn når den bekjemper sykdom. Skift på nytt fresht sengetøy på senga og bli liggende der hele dagen. 

2. Husk å få i deg masse masse væske, ha en flaske stående på nattbordet. Du kan også lage deg en god juice eller shot, denne er proppfull av gode vitaminer.

3. Lag deg en stor kanne med ingefær, sitron, honning (gjerne manukahonning som er ekstra god for kroppen) og gurkemeie. 

4. Ta deg et deilig bad eller dusj med godt varmt vann og eteriske oljer. Eucalyptus er perfekt når du har tette luftveier, den hjelper deg å klarne opp luftveiene og hodet føles med ett litt lettere.

5. Lag deg gode supper med litt ekstra krutt i, vi har to favoritter du finner her og her.

6. Når du er syk trenger kroppen masse næring, denne chiapuddingen er proppfull av gode ting for kroppen din.

7. Kjøp inn mørk sjokolade, minst 70%. Prøv å kos deg litt tross alt.

8. Ha på deg gode myke klær og varme sokker.

9. Dersom du hoster, kan du prøve vår hjemmelagde «bye bye cold». Du finner den her 

10. Hvile, vi nevner den igjen vi. Pust godt med magen og gi deg selv tid til å bli frisk og sett mobilen på lydløs så ofte du kan.

God bedring! ♥