Våre Oslo favoritter

DIGGE DOUGHNUTS HOS TALOR & JORGEN

Dersom en skikkelig god, fersk donut skulle friste bør du stikke innom Oslos eneste doughnutshop – Talor & Jørgen. Du finner den lille sjappa i Youngs gate 9. Å nyte en doughnut sammen med god kaffe eller te før helgen er ikke feil.

De har masse forskjellige smaker, det er nesten umulig å velge bare en. Dersom du har en spesiell smak i kikkerten, så er det lurt å komme tidlig – da det alltid er mye mennesker her.

Butikken er liten og intim, og oser av fine fager, neonlys og skikkelig, skikkelig hyggelig personale. Skal du ha doughnut to-go får du de i de søteste boksene, perfekt å ta med hjem til en du er glad i. Denne gangen ble det Raspberry Pistachio og Strawberry Sprinkle som ble med hjem og de smakene anbefales virkelig. Vi gleder oss til å teste mer!

Og du? Har du noen Oslo favoritter, tips til steder vi bør besøke? Del gjerne! Du finner en oversikt over våre favoritter her. 

Foto: Trine Merete Olsen