DIY yogamatte spray

EN LITT FRESHERE YOGAMATTE

Det er veldig enkelt å lage sin egen spray for å vaske yogamatten med. Alt du trenger er en eterisk olje som du er glad i, klar edikk og vann! Og selvfølgelig en liten flaske til å ha sprayen i.

Lag en blanding av 1 del klar edikk og 4 deler vann. Drypp oppi cirka 10 dråper eterisk olje. Her må du velge en olje med en duft du synes er behagelig, og velg gjerne en olje som har en egenskap som passer godt overens med din yogapraksis. Bruker du yoga mest til avslapning, så bør du kanskje velge en beroligende olje, liker du litt mer fysiske yogaformer så kan du velge en oppkvikkende olje. Eller du kan bare velge en som lukter rent og friskt, slik som eukalyptus. Hell blandingen over på en liten sprayflaske.

Jeg valgte å legge en krystall og en liten eukalyptusgren i flasken, for ekstra gode vibber!