Let’s eat pancakes

BLÅBÆR & MANDEL PANNEKAKER

Her skal du få en skikkelig digg vri på pannekakene! De er skikkelige tykke og luftige, og de er fylt med friske blåbær som sprekker i munnen når du tygger pannekakene. Mums!

DU TRENGER FØLGENDE:

1 dl hvetemel

1 dl mandelmel

1 ts bakepulver

1 egg

4 ss gresk yoghurt

1 ss honning

1 dl mandelmelk

Ferske blåbær

Kokosolje til steking

Bland alt det tørre i en bolle, deretter tilsetter du de våte ingrediensene. Når du har fått en jevn og fin røre så tilsetter du blåbærene, og vender disse forsiktig inn. Det er litt ekstra digg hvis du klarer å la være å mose de – og heller lar de eksplodere som små smaksbomber når du tygger på de. Stek pannekakene i en god og varm stekepanne, bruk gjerne kokosolje til å steke de i.

Du kan servere de slik de er, eller med en digg topping! Jeg valgte å lage en kokos- og blåbærkrem. Jeg blandet litt kokoskrem, altså den harde kremen som dannes i en boks med kokosmelk når den står kaldt, og noen skjeer blåbærsyltetøy. Det ble skikkelig digg! Og du, hvis du er så heldig å ha en boks med tørkede, spiselige blomster hjemme – strø over litt. Det blir helt magisk fint!