Kikerter med hint av chilli

DETTE HAR VI DILLA PÅ NÅ 

Yummi! De er sprø på utsiden og myke på innsiden. Disse kikertene smaker helt fantastisk digg, vi har helt oppheng! Kanskje noe av det enkleste du kan lage da det gjør seg selv i ovnen. Passer perfekt som en digg snacks eller de er supre å strø over i deilig salater.

DU TRENGER:
1 boks kikerter
Salt og pepper
Chillikrydder
Kokosolje

Skyll kikertene godt. Ta en liten slump av hvert krydder og bland sammen med en olje som tåler varme, vi har brukt kokosolje. Bland krydderblandingen godt sammen med kikertene. Strø deretter kikertene utover et bakepapir, pass på så de ligger godt spredd og ikke oppå hverandre. Det er nemlig et av triksene for å få de sprøest mulig! Forvarm ovnen til 220 grader (vi har brukt varmluft og syntes det fungerte bra!) og stek midt i ovnen i ca 20 minutter. Husk å snu litt på de underveis så de blir stekt rundt det hele. La de avkjøle seg i noen minutter og nyt!