Små flasker med gode dufter

EN LITEN MINI GUIDE OM ETERISKE OLJER

Vi har skrevet om disse fantastiske oljene vi bruker både i badekar, på puta eller i deilige fotbad. Oljer som vi bruker for å roe ned og løftes opp. Det er kanskje noen som lurer på hva eteriske oljer er, hvor man kjøper de og hvordan du kan bruke de. Vi har ingen utdannelse innen for dette, men har lest oss litt opp. De har en flere tusen år gammel historie og oljene har blitt brukt i lang tid til medisinske og terapeutiske formål.

Eteriske oljer er naturlige oljer som er utvunnet fra blomster, blader, røtter, frukt eller andre plantedeler. Når du går forbi en blomst eller urt og kjenner den deilige duften er det de eteriske oljene du luker, men det er også næringsstoffene til planten. Du kan bruke eteriske oljer i bad, fotbad, sengetøy eller bare ha den med i veska sånn at du kan snuse litt på den etter behov.

Eteriske oljer er å få kjøpt på de fleste helsekostforretninger og med et enkelt googlesøk på eteriske oljer kommer det opp masse som er mulig å kjøpe på nett.

Om du for første gang skal teste ut en eterisk olje er det lurt å følge intuisjonen din og hva du føler du trenger, dufter oppleves helt forskjellig fra person til person da luktesans er nært knyttet til minner.

Dette var en liten miniguide på Eteriske oljer og dersom du ønsker enda mer informasjon kan du ta et enkelt google søk på «Essential Oils» og det vil komme opp masse informasjon.