Your daily feel good tips

TIME FOR TEA

En kongelig te-opplevelse midt i byen? Ja, det er faktisk fullt mulig. Nede i Kirkegata 5 i Oslo finner A.C.Perchs Teashop. En deilig tebutikk som er Kongelig hoffleverandør av te i Danmark. En liten skatt for te-elskere, midt i sentrum!

De har også sin egen kafédel, der man kan drikke deilig te på ekte britisk vis. Man føler faktisk litt at man har tatt en liten svipptur til Storbrittania. Og det serveres ikke bare te, men også deilige engelske fingersandwicher og scones med clotted cream eller lemon curd. Elsk på deres lemon curd, den er en stor favoritt hos oss!

De har fantastisk mange fine gavepakker, perfekt til noen som elsker te!

Og te fra alle verdenshjørner, i ulike varianter- alt fra løsvekt til pakker med teposer. I desember drakk vi den nydelige grønne juleteen herfra, nå er den byttet ut med deilige White Temple Tea og Cool Herbal.

Vi anbefaler deg å booke et bord og teste Perch Klassiske Seremoni – en klassisk britisk tesermoni der du får servert en kanne te, fingersandwicher og små lekre kaker.

Du finner også alt av tilbehør til å lage den perfekte koppen med te hjemme, alt fra nydelige tekanner, visp til matcha, krus og måleskjeer.

Hvis du vil se flere Oslo favoritter, så finner du de her!