Smoothie for the weekend

I CALL IT KIWI-COCO-CHIA BLISS

Her har du en skikkelig digg smoothie du bør teste ut i helgen! Den er fyldig, grønn og proppet med gode saker som er bra for deg.

Dette trenger du:

– En håndfull fersk spinat

– 3 kiwi

– En halv banan

– 2-3 spiseskjeer chiafrø

– en boks kokosmelk

Sett boksen med kokosmelk kaldt før du starter! Skrell kiwiene og bananen, putt i en blender sammen med en håndfull spinat. Tilsett litt vann og bland til den er helt smooth. Tilsett 2-3 skjeer chiafrø bland til det er jevnt fordel. Så tar du boksen med kokosmelk ut fra kjøleskapet og legger smoothien og den tyknede kokosmelken lagvis i et glass. Server med sugerør og skje – for den blir ganske tykk og deilig!

Smoothien er proppet med vitaminer fra spinaten, bananen og kiwiene og fra kokoskremen og chiafrøene får du en god dose med sunne fettstoffer. Den er ganske mektig, så den holder deg god og mett lenge!

Og du, kos deg da vel!