Freckle Face

JUKS DEG TIL FREGNER

Vi må innrømme at vi blitt bittelitt misunnelige på de fine fregnene som Camilla samler nå som hun er på den andre siden av kloden! Vi drømmer oss bort i hennes instastories fra nydelige strender, sol og varme – og kjenner at fregner og solkysset glød hadde gjort seg!

Derfor ble vi så glade når vi fant denne her hos Kicks! En Fake Freckles penn som vi kan fake våre egne fregner med! How cool is that? Da kan vi lett plassere noen søte fregner, akkurat der vi vil.

Et lite tips er å trykke lett med fingertuppen over fregnene før de tørker, slik at resultatet blir litt mer naturlig.

Og du, vil du jukse til deg en solkysset look og? Et tips jeg fikk av en make up artist for noen år siden er å legge litt solpudder eller diskret rouge fra ene kinnet, tvers over neseryggen og til det andre kinnet – akkurat der solen treffer! Da ser det ut som du har vært ute i skiløypa i finvær hele helgen!