Hei, jeg heter Randi

BLI BEDRE KJENT MED CAMILLAPIHL.NO REDAKSJONEN

Nå har dere blitt litt bedre kjent med Marthe og Titte, og det er min tur til å si «hei»! Jeg heter Randi  og er en av de stolte bidragsyterne til camillapihl.no. Etter å ha bodd i Oslo, Spania og Jessheim i mange år, er jeg nå tilbake til røttene. Bor på Toten med min lille familie, jeg er mamma til en liten jente på tre år. Dagene fylles med tid ute i naturen med familien, yoga & trening og middag med gode venner  – jeg elsker å lage mat til de jeg er glad i! Jeg har en utdannelse innen visuell kommunikasjon og merkevare, alltid latt med fascinere av alt vakkert. Jeg finner inspirasjon i alt rundt meg, alt fra de helt små tingene i hverdagen, til reiser rundt omkring i verden – alt som er fint rett og slett! Er nok en evig optimist, og elsker å omgi meg med mennesker og ting som har gode vibber.

Jeg gleder meg så sjukt til 2019 med resten av teamet og dere – og håper dere finner masse god inspirasjon hos oss fremover!

Hvis du vil bli litt bedre kjent med meg, så finner du meg her.

Stort smil og en klem fra Randi