Time for self care

SELF CARE LIST JANUARY EDITION

Vi vil gjerne inspirere deg til ta litt ekstra godt vare på deg selv, så her kommer vår self care liste for januar.

1. Start året med gode rutiner, lag deg en god frokost. Hva med denne chiapuddingen med deilig bær sammen med en god morgen juice? Vi har flere gode enkle oppskrifter under kategorien Nourish.

2. Gi hjemmet ditt en skikkelig detox, rydd og gi bort ting du ikke trenger. Det føles veldig godt å gi bort de tingene som ikke blir brukt like mye som fortjent. Gå gjennom klesskapet og gi bort det du ikke bruker. Lyst til å prøve å «rense» hjemmet? Les mer om Palo Santo her

3. Kjøp deg en ny notatbok som du kan ha med deg overalt. Skriv ned de gode ideene som dukker opp i løpet av dagen. Ha den gjerne på nattbordet når du skal legge deg, slik at du får skriblet ned tankene som dukker opp rett før du skal legge deg. En kalender er også et must, vi liker å alltid ha den med oss slik at vi har full oversikt. Skriv ned to-do lister og lag en plan for uka.

4. Prøv å gjør noe godt for deg selv minst 1 gang i uka. Skriv det ned i kalenderen din, da blir det lettere å finne tid og faktisk prioritere det. Det kan være alt fra å se din favorittfilm, til å sette av tid med en god venninne. Kjenn på hva du trenger nå.

5. Sett av en egen dag til fast self care – søndager er perfekt! Bruk en time eller to hver søndag til å ta litt ekstra vare på deg selv. Ta et fotbad, legg en ansiktsmaske, lakk neglene. Hjemmespa er stikkordet. Og når du først er i gang på badet – gi sminkekostene dine en god vask også. Det er så deilig å starte uken med helt rene koster!

6. Vær ute! Det er noe nesten meditativt i å tilbringe tid ute i naturen. Gå deg en tur, lytt til alle lydene, kjenn på luktene  – bare vær til stede.

7. Sett av litt tid til yoga. Bare noen få minutter på matta gjør underverker. La deg inspirere av de fine yogavideoene våre med Maiken eller Annette.

Håper du blir inspirert til å sette av litt tid til deg selv denne måneden.