Hei, jeg heter Titte

BLI BEDRE KJENT MED CAMILLAPIHL.NO REDAKSJONEN

Mitt navn er Trine Merete, også kalt Titte. Vokst opp i Horten, men nå bosatt i Oslo. Jeg er utdannet fotograf og har jobbet med foto og film de fem siste årene. Det å beskrive seg selv med få ord er ikke lett, men føler denne setningen oppsummerer det ganske bra; «Hverdagen min er en god mix av snowboard og Vogue». Det som inspirerer meg er de fine og ofte små tingene i hverdagen, de tingene man faktisk må løfte blikket for å legge merke til. Det finnes motiver i alt, og for meg handler det om å vise de fra sin fineste side. Jeg håper dere liker filmene jeg lager og rop ut om det er noe dere ønsker å se!

Vil du se mer av hvem jeg er og hva jeg gjør så finner du meg på Instagram her.

Gleder meg til å bli bedre kjent med dere!

Klem Titte