Face Roller + Sheet Mask = Sant

-innlegget inneholder reklame for Camilla Pihl sine egne merkevarer-

RULL DEG FRESH

Er du så heldig at du eier en slik vakker krystallrulle? Da har vi et lite tips til deg – krystallruller og sheet mask er nemlig en superkombo!

Ta på deg masken, og rull deretter over ansiktet med ansiktsrullen. Rull med lette bevegelser fra midten av ansiktet og utover. Den store enden av rullen bruker du på kinn, panne, kjeve og hals, og den lille rullen brukes for å komme lettere til rundt øyne. Denne lette ansiktsmassasjen setter i gang sirkulasjonen og hjelper ingrediensene i masken i å trekke ekstra godt inn i huden.

Huden får en ekstra boost når sirkulasjonen settes i gang, og etterlater den glødende og fresh. Når du fjerner masken så kan du fortsette å bruke rullen til fukten fra masken har trukket seg godt inn i huden.

Etter en runde med krystallrulle og ansiktsmaske så føler du deg nesten som ny – så deilig!