Hello Bjørnebær fresca

FORFRISKENDE VINTER FRESCA

Chia Fresca er en drikk vi ofte forbinder med sommeren. Den er så leskende og god, og helt perfekt når man trenger en tørsteslukker i varmen. Men den er egentlig like god med en vintervri! En skikkelig tørsteslukker som er perfekt etter en dag i bakken, et badstuebesøk en treningsøkt eller når du har lyst på noe leskende.

Vår vintervariant inneholder kokosvann, chiafrø og bjørnebær. Fyll opp et glass med kokosvannet og putt oppi noen bjørnebær. Bruk en skje og mos bjørnebærene mot innsiden av glasset. Tilsett deretter en god slump chiafrø. Rør godt. Når chiafrøene har ligget litt i væske så dannes det et geleaktig lag rundt frøene. Sett kaldt og rør litt underveis, så chiafrøene fordeler seg ganske jevnt i væsken mens de sveller. Nyt frescaen avkjølt, da er den best!

Ikke bare er det en skikkelig tørsteslukker, men de små chiafrøene er proppet med blant annet omega 3, jern, kalsium og magnesium. Ganske så bra for deg med andre ord!