Crispy parmesan edamame

A GREAT EVERYDAY SNACK

Edamamebønner er så sjukt digg! Ser jeg edamamebønner på menyen når jeg er ute og spiser, så må jeg bare ha det. Derfor er det så digg at frosne edamamebønner stadig dukker opp i flere og flere frysedisker i matbutikkene rundt omkring. Hvis din lokale matbutikk ikke har edamamebønner i frysedisken, så kan vi nesten garantere at din lokale grønnsakshandler har det.

SPRØ EDAMAMEBØNNER MED PARMESAN

For å lage denne enkle snacken trenger du:

– 1 pose fryste edamamebønner

– parmesan

– god olivenolje

– salt og pepper

Vend de fryste edamamebønnene i olje, før du strør de utover en bakepapirkledd langpanne. Strø over godt med parmesan, krydre med salt og pepper. Stek i ovnen inntil bønnene er sprø og parmesanosten er gylden. Så enkelt!

Vi må nesten advare, det er litt lett å bli hekta på edamame – mums!