Sweet & Spicy

ANANAS & INGEFÆR SHOT

Vi har fokus på litt ekstra selvpleie denne måneden. Og da passer det godt å booste kroppen med en deilig, frisk shot! Et lite glass proppet med vitaminer og næringsstoffer er en fin start på dagen. Vår lille wellness shot inneholder ananas, sitron, ingefær og litt fenikkel – den smaker friskt og en liten smule hot!

Du trenger følgende:

1/4 fersk ananas
En bit ingefær, på størrelse med en tommel
1 sitron
Litt fenikkel

Putt alt i en juicer og hell shoten opp i et lite glass.

Hvis magen er litt stresset og urolig etter julen, så er denne juiceshoten perfekt. Den inneholder blant annet enzymer fra ananasen og er proppet med vitaminer og næringsstoffer fra ingefær, sitron og fenikkel som skal være godt for fordøyelsen og virke oppbyggende på immunforsvaret. Enjoy!