Cleansing Palo Santo

IN WITH THE NEW AND OUT WITH THE OLD

Har du hørt om Palo Santo? Palo Santo blir kalt for «Hellig tre», og er en tresort som vokser langs kysten i Sør Amerika. Tresorten er i slekt med Myrrah og Frankincence og er tradisjonelt brukt i renselsesritualer, alternativ medisin og healing gjennom århundre. Det sies at Palo Santo skal ha en egen evne til å rense bort negative energier. Og nettopp det liker vi – derfor bruker vi Palo Santo med jevne mellomrom hjemme og på kontoret.

Det høres kanskje litt nytt og rart ut for noen – men hei, det er ikke så avansert! Tenk på det litt som røkelse, røkelse med litt ekstra gode vibber.

Har du lyst til å forsøke? Du tenner på den ene enden av trepinnen og holder pinnen i cirka 45 grader i 30 sekunder til et minutt. Så blåser du ut flammen, og starter å bevege deg rundt i rommet du vil rense. La den aromatiske røyken bre seg i rommet. Beveg deg rundt i hele rommet og ikke glem hjørnene – det sies at det kan være litt ekstra negativ energi i hjørner. Når du føler deg ferdig, så legger du Palo Santo pinnen på et lite fat eller i en bolle, også lar du den slukke av seg selv mens den sprer gode vibber.

Palo Santo er kanskje ikke så enkelt å få tak i – du finner det som regel på litt alternative butikker i større byer. Slik som for eksempel Lille Arkana ved Youngstorget i Oslo.