It’s a One pot curry

VERDENS ENKLESTE CURRY

Etter desember og tung julemat er det deilig med noen nye smaker på middagsbordet! Jeg elsker curry, og denne er lekende lett da den så og si lager seg selv da du putter alt av ingredienser i en kjele. Også er den helt plantebasert for deg som er opptatt av det. Oppskriften fant jeg i sin tid i ett bilag i danske ELLE. Også har jeg justert litt på den og tilført litt flere ingredienser

Du trenger:

3 dl quinoa
6 dl grønnsaksbulljong
2 dl kokosmelk
løk
2-3 gulrøtter
en pose frosne edamamebønner eller grønne erter
1 paprika
200 g fersk spinat
kokte poteter
2 spiseskjeer karri
1 lime
kokosolje

granateple og koriander til topping

Putt alle grønsakene i en kjele og brun det lett i kokosolje og karri. Tilsett alt av våte ingredienser og skyll godt av quinoaen før du heller den ukokt over. Sett på ett lokk og la det putre til quinoaen er kokt og gryten har fått en fast konsistens