New years mantra 01

SETTE AV TID TIL SELF CARE

Er det en ting jeg skal bli flinkere til i 2019 så er det å sette av tid til meg selv. Små pauser i hverdagen hvor jeg jeg tar litt ekstra godt vare på meg selv.

Å tenne levende lys, sette på en podcast eller god musikk og synke ned i ett varm bad fylt med digge ting er for meg skikkelig hverdagsluksus og en av de tingen jeg elsker mest! (Jeg elsker det faktisk så mye at jeg har skrevet om det i boken min.) Og en av de tingene jeg skal sette av tid til å gjøre mer av. For en halvtime i badekaret gjør at skuldrene senkes og dagens stress og gjøremål smelter vekk

Her er oppskriften på ett skikkelig godt bad jeg liker å gi meg selv!

2 dl epsom salt

2 spiseskjeer kokosolje

Ett par dråper av eterisk olje.

Jeg liker lavendel, eucalyptus eller rose.

Badet lukter himmelsk, gjør huden myk og er du nysgjerrig på epsom salt kan du lese mer om det her.