Året som gikk 2018

TAKKNEMLIG OG STOLT!

Hvor skal man begynne med å oppsummere dette året? Nok en gang er det ordet «Takknemlig» som dukker opp når jeg ser tilbake på 2018! Jeg er så takknemlig for alle opplevelser, muligheter og eventyr jeg får være med på! Takknemlig for støtte og kjærlighet. Takknemlig for all latter og glede 2018 har bydd på! Og en enorm takknemlighet ovenfor alle dere som følger meg på reisen.

2018 har vært helt fantastisk, men også ett av de mest krevende årene på lenge. Nye prosjekter, endringer og sjanser har tært på kreftene til tider, men når jeg nå sitter her på slutten av året og ser tilbake på alt jeg har klart å skape så kjenner jeg på en enorm stolthet! Jeg må også rette en stor takk til alle partnere og team-medlemmer i de forskjellige prosjektene – dere vet hvem dere er, I Love You All!
r klokken slår 24.00 i kveld skal jeg ta meg en stille stund og reflektere over alt jeg har fått til! Klappe meg selv på skulderen og si «Godt jobbet Camilla!»

Tomorrow is the first blank page of a 365 page book. Write a good one! GODT NYTT ÅR KJÆRE VENNER!

Her kommer verdens lengste blogginnlegg med highlights fra året som gikk!

JANUAR 2018

Jeg startet året med en timeout og detox på Bali. En spirituell reise og ny lærdom jeg trengte i livet mitt!

Jeg kom hjem til Oslo og vant en Costume Award for ÅRETS BESTE HUDPLEIEMERKE med SKIN CAMILLA PIHL!!!

Har sjelden vært stoltere! <3

FEBRUAR 2018

Ble hoppende glad da jeg fikk beskjed om at SKIN CAMILLA PIHL var nominert til hele 2 priser under Norwegian Cosmetic Award i kategorien Årets Hudpleie og Årets Lansering!

Jeg jobbet med å utvikle den nye «Good Vibes Only» kolleksjonen min med David-Andersen.

Delte masse latter i studio med «makeup artisten min» Tomas.

Jeg og Peter kjøpte leiligheten som nå har blitt vårt kontor og THE CAMILLA PIHL COMPANY AS HEADQUARTERS!

MARS 2018

Holdt på å sprekke av stolthet over å vinne ÅRETS BESTE HUDPLEIESERIE og ÅRETS LANSERING på Norwegian Cosmetic Award! Så stolt, ydmyk og fantastisk glad for å få den anerkjennelsen som nykommer i bransjen!

Jeg dro til LA og besøkte Anine Bing, og var med på lanseringen av hennes kleskolleksjon for Gina Tricot.

Jeg spilte inn en reklamefilm med Vita og Skin Camilla Pihl, «hair stylisten min» Nikola alltid ved min side.

APRIL 2018

Jeg dro til Stockholm og møtte mine yndlinger Hannah & Amanda fra Perfect Day Media og Fredagspodden, og ble så stolt av at de som først i Sverige bestemte seg for å selge Skin Camilla Pihl på Hannahamanda.com.

Jeg lanserte en helt nye fuktserie i Skin Camilla Pihl serien. Hello SKIN CAMILLA PIHL BEAUTY MOISTURE BOOST.

 

 MAI 2018

Jeg var på coveret av  COSTUME og hadde på meg klær fra designsamarbeidet de hadde sammen med Holzweiler og Plan. Fine folk og gode vibber til en god sak! Hele overskuddet fra samarbeidet av t-skjortene og hettegenseren gikk  til Plan-prosjektet Safer Cities i New Delhi i India.

Jeg var i studio og tok kampanjebilder til HAIR CAMILLA PIHL
-og BODY CAMILA PIHL og ett annet prosjekt som foreløpig er hemmelig…

 

Jeg dro til Rwanda sammen med Plan for møte Fadderbarnet mitt Valentine for andre gang. Fikk feiret både bursdagen hennes og 17 mai! <3

JUNI 2018

Jeg ble 40 ÅR!!!! Og feiret med fin kjole.

– og god mat på Maemo sammen med min fineste Peter!  Også ble jeg fridd til for andre gang!<3

Jeg flyttet inn i nytt kontor og spiste lunsj på gulvet siden jeg ikke hadde noen møbler.

Jeg hadde på meg nok en fin kjole på sommerens ELLE fest.

Og lot dere får bli med på hele min makeover til festen.

Jeg var på forlagsfest hos Petter Stordalen. Siden det var hemmelig at jeg skulle gi ut bok måtte jeg ovenfor dere late som at jeg tilfeldigvis var på besøk!

JULI 2018

Jeg dro tilbake til Bali og hadde en en timeout med detox, yoga og ro. <3 Og uten at noen visste det jobbet jeg med manuset til boken min Pihl i Hjertet.

AUGUST 2018

Jeg kunne endelig gå ut med nyheten om at jeg lager mitt eget klesmerke CAMILLA PIHL med flinkeste Holzweiler som partnere og medeiere! Merket lanserer sin første kolleksjon i april, og vi har holdt på bak i kulissene lenge uten å kunne vise frem noen som helst! Gleder meg så enormt mye! I løpet av dette året har jeg og designteamet mitt designet en vår/sommer og en høst/vinter kolleksjon. Les mer her.

Vi dro på Copenhagen Fashion Week sammen med Holzweiler for å bli inspirert og for å sjekke ut deres fantastiske visning.

Jeg hadde 5 -års jubileum med Camilla Pihl by David-Andersen og lanserte en jubileumsutgave av Pihl armbåndet i gull og platinum med diamanter.

 

Jeg lanserte Fnugg, Olava og Pihlros. Mitt eget garn i samarbeid med House of Yarn. I tilegg til å dele oppskrifter på mine strikkegensere gratis på camillapihlstrikk.no.

Jeg tok kampanjebilder for min nye smykkekolleksjon med Camilla Pihl by David-Andersen. «Good Vibes Only».

Jeg hadde en «hemmelig » fotoshoot med Frederik Bagger hvor vi tok kampanjebilder til duftlysene mine som vi lanserte senere på høsten.

SEPTEMBER 2018

Jeg var på forsiden av KK.

Jeg lanserte en helt ny body serie med Skin Camilla Pihl.

Jeg slapp nyheten om at jeg kom med bok til høsten.

Jeg slapp ny kolleksjon med Camilla Pihl by David-Andersen. En kolleksjon med krystaller som fikk navnet «Good Vibes Only».

Jeg tok bilder til boken min Pihl i hjertet!

Og ble uendelig stolt da GINA TRICOT tok inn Skin Camilla Pihl som eneste beauty brand i sin fantastiske Consept Store i Stockholm!

Og jeg begynte å lete og søke etter flinke jenter til nye camillapihl.no, og fant flinkeste Marthe, Titte og Randi!

OKTOBER 2018

HAIR CAMILLA PIHL ble lansert!

Jeg hadde mange intervjurunder med søkere til nettsiden camillapihl.no. Fant ett fantastisk team og relansert det som tidligere hadde vært min blogg til å bli ett nettmagasin. Nå er vi ett stort team som drifter siden, selger, gjør admin, og skaper innhold sammen!

Du kan lese mer om nye camillapihl.no på kampanje.no

Etter å ha jobbet med det i 2 år lanserte jeg min duftlyskolleksjon med danske Frederik Bagger.

Jeg og designteamet mitt begynte å jobbe på AW 19, høstkolleksjonen til klesmerket mitt CAMILLA PIHL.

Kontoret ble ferdig og Oslo Deco gjorde ett intervju og tok en liten sniktitt.

Jeg lanserte mine Happy Cards.

Og Hair Camilla Pihl Dry Shampoo.

Og hairspray!

NOVEMBER 2018

Jeg ga ut boken min Pihl i Hjertet og ble så uendelig rørt av alle de fantastiske tilbakemeldingene dere har gitt meg på boken!  Uten tvil det meste personlige og vanskeligste jeg noen sinne har gitt fra meg.

Forhåndsignerte 1000 stykker!

Besøkte God morgen Norge og Nitimen og promoterte boken.

Og dro rundt i Norge på en liten signeringsturne.

Jeg lanserte verdens søteste Rudolfmaske til jul i Skin Camilla Pihl kolleksjonen.

Og besøkte ingefærpodden hvor jeg snakket om boken min.

DESEMBER 2018

Jeg var på besøk i Bergen og Trondheim på eventer og signeringer med Pihl i hjertet og duftlysene mine.

Jeg satt utallige timer foran skjermen slik som dette for å komme i mål med deadlines og planer for mine diverse prosjekter.  De fleste av dere kjenner meg best gjennom plattformen jeg har på sosiale medier, og de forskjellige merkevarene jeg skaper, men jeg holder på med mer! Jeg har flere firma med min kjære, og er investor i diverse prosjekter. ( Dere kan titte på de forskjellige selskapene på nettsiden her) Så det blir mye tid foran skjerm, på telefon og i møter, noe som ikke alltid er så instavennlig, men allikevel en stor del av min hverdag. Skal bli flinkere til å vise også denne siden i tiden fremover da jeg vet det er mange som er nysgjerrige på hvordan jeg bygger opp alt jeg driver med..

Jeg dro til Maldivene med min kjære for å feire jul, lade opp batteriene, sove, hvile og komme i balanse igjen. Det ble litt vel mye jobb og stress på slutten av året, så en av ordene jeg tar med meg inn i 2019 er «BALANSE»!!

Jeg er semifinalist i kategoriene ÅRETS BUSINESS og ÅRETS INFLUENCER under Vixen influencer Awards! Jeg krysser fingrene og ønsker det nye året velkommen i Singapore sammen med min kjære!  Takk 2018!