Rejuvenating Facial Steam

LAG DEG EN DEILIG BOLLE MED ANSIKTSDAMP 

Om huden føles litt grå og sliten og trenger en liten oppfriskning til nyttårsaften kan du lage deg dette. Kok opp en kjele med vann, hell vannet i en bolle og strø over med vakre blomster. Når det er vakkert å se på, så gir det også litt ekstra gode vibber.

Vi har brukt to dråper eteriske oljer av Frankincense i vannet for sin deilige lukt og sine gode egenskaper. Men har du en annen favorittolje, så må du gjerne bruke den. Hjemmespa er noe av det beste som finnes og ekstra deilig når det ikke trenger å ta så lang tid.

Bruk et håndkle over hodet og len deg ned mot den varme gode dampen. Dette skal være behagelig, så ikke vær for nære vannet. Pust godt inn og ut med magen i 15 minutter. Skyll deretter ansiktet og smør deg inn med din deiligste ansiktskrem.

Frankincense har utrolig mange gode egenskaper for hud og sinn, det sies blant annet at det skal virke rensende på huden og beroligende for sinnet. Hvis du vil vite flere gode grunner til å velge nettopp frankincense, så kan du lese mer om det her.