Pyjamas & Netflix

3 FINE SERIER Å SJEKKE UT I PYJAMASEN

I romjulsdagene er det deilig å tusle rundt i pyjamasen mellom sammenkomstene med venner og familie. Kryp opp i sofakroken og kos deg med disse tre serietipsene.

7 DAYS OUT

For noen få dager siden så lanserte Netflix sin nye dokumentarserie – 7 Days Out. Serien tar for seg den siste uken før store begivenheter innen blant annet mote, sport og matlaging. Man får et innblikk i kaoset, dramaet og spenningen som skjer i kulissene før en stor begivenhet. Og første mann ut er ingen ringere enn Karl Lagerfeld og Chanel! Vi får følge Chanel-teamet i den siste uken før det ikoniske Spring 2018 Couture Show. Hvor kult er ikke det?!

THE CROWN

I denne serien følger man rivaliseringen og romantikken rundt Dronning Elizabeth II. Helt perfekt for deg som elsker britiske serier og klassiske kostymedramer – men også for deg som synes det er spennende med historiske serier.

BIG LITTLE LIES

Sistemann ut er en litt eldre serie. Men vi synes den er verdt å nevne. For har du ikke fått med deg Big Little Lies enda, ja da er det på tide! Den stjernespekkede HBO-serien tar for seg livet i en liten by i California. Det er drama og det er intriger som man møter i mange andre lignende serier, men med en helt egen twist. Vi digger de ulike rollene i serien, herlig spilt av et skikkelig stjernelag!

Da er det bare å poppe seg en diger bolle med popcorn!