Salat med eple & ristet fennikel

DEN PERFEKTE SIDESALATEN I ROMJULEN

Det er litt deilig med et lite friskt innslag blant all julematen. Denne salaten er veldig rask å slenge sammen, og den passer perfekt  som siderett både til julelunsjer og festmiddager. Vi elsker kombinasjonen av friske epler og ristet fennikel – nam!

Du trenger følgende:
Fennikel
Epler (velg grønne for en friskere salat, eller røde juleepler for et litt søtere innslag)
Bladpersille
Rød lollosalat
Tørkede tranebær
En god olivenolje
Kvernet pepper

Kutt eplene og fennikel i tynne skiver. Rist fennikel i en varm panne med litt god olivenolje, la den få litt farge. Putt epler og ristet fennikel i en bolle, tilsett en god porsjon bladpersille. Ha over litt olivenolje, litt kvernet pepper og bland godt. Legg blader av salaten på et fat, hell over fennikel og epleblandingen. Topp med tørkede tranebær!

Voilà – julens diggeste salat er servert!