DIY Velduftende juletrepynt

APPELSIN & KRYDDER – LUKTEN AV JUL

Duft er en av de tingene som virkelig vekker julestemningen, og det er få ting som lukter så av jul som appelsiner og varme kryddertoner som kanel og stjerneanis. Kan du tenke deg noe mer stemningsskapende enn å lage pynt til juletreet som lukter deilig av jul?

Og det blir jo så fint! Først må du sette av litt tid til å tørke appelsinskiver, fremgangsmåten finner du her. Deretter finner du frem litt fin hyssing, kanelstenger og stjerneanis. Så er det bare å leke seg og kombinere disse slik du ønsker. Vi lagde noen helt enkle appelsinskiver med hyssing, og noen kombinasjoner av krydderet og appelsinskivene.

Felles for alle er at de gjorde seg utrolig godt på treet, og de luktet helt fantastisk godt!

Og har du et tre utendørs, så kan det også være fint å henge noen der – en hyggelig liten detalj for forbipasserende!