Blomsterbunt

ØNSK VELKOMMEN MED EN BLOMSTERBUNT

Det er hyggelig å pynte litt ekstra utenfor døren i desember. Vi har laget noen forslag til kranser, slik som denne, og kransen fra denne videosnutten. Men bunter kan også være veldig fint!

I denne varianten har vi brukt eukalyptus, både naturlige og innfarget med metallisk farge, tørket hortensia og fine strå sprayet med roségull. Det er litt fint med noen andre alternativer til de klassiske kombinasjonene også!

Du trenger ikke være så nøye, bunten er nesten finest når den er litt vilter. Når du har formet bunten slik du vil så kan det være lurt å ha en liten gummistrikk tilgjengelig, slik at du får festet bunten godt. Bruk deretter et fint silkebånd til å skjule gummistrikken og lage en fin sløyfe.

Så er det bare å henge den opp utenfor døren og la den ønske gjestene dine velkommen!