Julepakker og en touch av perler

GI PERSONLIGE GAVER MED INITIALER AV PERLER

Om du har litt ekstra tid før jul så kan du jo prøve deg på å lage fine bokstaver med ståltråd og glassperler. De enkleste gavene er oftest de fineste og perlebokstavene kan brukes som juletrepynt når gaven er åpnet. Vi elsker! Det er ikke så vanskelig å lage disse, men det krever litt av din tid.

Vi måtte prøve oss litt frem, men fant ut at det letteste var å forme bokstaven først. Tips! Lag en liten løkke nederst på den ene siden så ikke perlene detter av, det gjør ståltråden mye enklere å jobbe med. Ståltråden beveger seg og det er ikke mye som skal til for at det kommer en liten bulk her og der, men det er litt av sjarmen. Fest endene på bokstaven godt ved å tvinne ståltråden med en tang.

Vi har brukt silkebånd fra Søstrene Grene, brunt vokspapir fra Granit og perler, ståltråd og hvitt papir fra Panduro.