En helt spesiell reise part 2

17 MAI OG BURSDAGSFEIRING I RWANDA

Helt tilfeldigvis fant jeg ut at fadderbarnet mitt Valentine hadde bursdag når jeg var i Rwanda med Plan Norge i mai. Og bursdag hadde hun aldri feiret før så da ble det krone, feiring og en fin dag med mye glede og kos! Ett fint avbrekk i en hverdag som kan være tøff for en liten jente. Og det er nettopp det jeg vil gi når jeg er på reiser som dette. Det er så lett å se mørkt på det, men hvis jeg kan bidra med latter og fine opplevelser de dagene jeg er sammen med Valentine og hennes familie så betyr det så ufattelig mye.

For det å vokse opp her er tøft og det å få lov til å bare være en liten jente en dag er så viktig!! Her er del to fra turen min til Rwanda tidligere i vår.  Og ikke glem å se hele reisen min på Juleaksjonen på  TV2 Lørdag 15. desember klokka 21.40.