Julegavetips No.03

ALLE ØNSKER SEG STRÅLENDE SUNN HUD TIL JUL

Hvor fint er det vel ikke å gi noen du er glad i en god start på dagen? Tenk deg å starte en tidlig morgen med en varm dusj og forfriskende dufter av sitrus og lemongrass. Dufter som er spesielt utviklet for å vekke kropp og sinn og gi den beste starten på en ny dag! Kjenner du noen som hadde fortjent det er Wake me up gavesettet fra Skin Camilla Pihl den perfekte gaven!

Eller kjenner du noen som har stresset litt for mye i 2018? En som fortjener å senke skuldrene og stresse ned i julen? Hvorfor ikke gi de den perfekte «stresse» ned gavepakken? Calm Me Down gavesettet inneholder shower foam og bodylotion beriket med beroligende aromaer og en behagelig duft av eucalyptus for å roe ned kropp og sinn etter en lang dag. De gir baderommet en deilig spa følelse med den fantastisk gode duften også ser de og veldig fine ut i dusjhyllen. Du finner det hos Vita til 299,-

Eller hva med å gi ett gavesett med verdens beste leppepomade og håndkrem? ( Dere som har testet de vet hvor fantastiske de er!) 2 produkter alle trenger i vesken sin. Gavesettet koster 249 og du finner det og en rekke andre SKIN CAMILLA PIHL gavesett hos Vita.