2 fine foundations

NYE FAVORITTER OG EN GAMMEL

Jeg liker å teste ut og bytte litt på foundations. noen ganger bommer jeg og andre ganger finner jeg nye favoritter. Sånn som disse to. Begge er cushion foundations, noe jeg liker godt da de gir huden en naturlig finish også kan man selv bygge opp hvor dekkende man vil at den skal være. Selv liker jeg å bytte ut den lille puten som følger med og heller bruke en fuktet beautyblender da jeg synes resultatet blir enda penere da.

Den øverste foundationen er fra La Mer i fargen Neutral Ivory. En farge som noen ganger er litt lys for meg, men jeg liker det for da kan jeg heller bygge opp glød og farge med blush.

Den andre favoritten er fra Giorgio Armani, ikke bare er det rosa etuiet fint, den er skikkelig god på også. Fargekoden har jeg desverre slitt vekk så den kan jeg ikke dele.
– Og når vi først snakker foundations. Jeg har og ett mineralpudder jeg elsker og alltid vender tilbake til. Youngblood i fargen Honey. Helt magisk!  <3